Dataspecialist (ValueCare Utrecht)

Werk je graag nauw samen met collega’s aan uitdagende projecten en zie jij oplossingen waar andere problemen zien?

Als Dataspecialist bij ValueCare krijg je direct de verantwoordelijkheid over één of meerdere klanten. Je ondersteunt de klanten bij het analyseren en structureren van hun data en bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van controles en BI dashboards. De nadruk ligt op het ontwikkelen van nieuwe concepten die de dynamiek van de klantomgeving volgen en beheersbaar maken. Daarbij bepaal je in hoge mate zelf de manier waarop je het eindresultaat gaat bereiken. Deze werkzaamheden vinden voornamelijk plaats met behulp van SQL op een relationele database en in een aantal zelfgebouwde applicaties. Je bepaalt samen met een consultant en de klant welke risico’s en ontwikkelingen beheerst moeten worden en vertaalt dit in afspraken en controles in een soepel werkende bewaking van risico’s en doelen van de organisatie.

Wij werken niet van project naar project, maar leveren een dienst die zich doorlopend moet bewijzen bij onze klanten. Dit zegt iets over onze mentaliteit: analytisch scherp, resultaatgericht, fact-based, no-nonsense en enthousiast. Wij zoeken collega’s die helpen de groeiende hoeveelheid data effectief te analyseren en te controleren bij een sterk toenemend aantal afspraken en klanten.

Dienstverband: Full-time
Opleidingniveau: Universitair (MSc)
Ervaring: 0-5 jaar

Heb jij:

 • Een academische achtergrond in de richting van Informatica, Bedrijfskundige Informatica, Bedrijfsinformatie Technologie, TU Bedrijfsinformatiesystemen, Elektrotechniek, Natuurkunde of Wiskunde;
 • Sterk analytisch vermogen, en zet je graag abstracte eisen om in een werkende oplossing;
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel, en ben je zelfredzaam en proactief;
 • Een resultaatgerichte mentaliteit en doorzettingsvermogen;
 • Creativiteit, en vind je het leuk om nieuwe technische en informatie concepten te selecteren en toepassen;
 • Affiniteit met de zorgsector en kennis van de financiering, logistiek en/of systemen in de gezondheidszorg (bijvoorbeeld DOT-systematiek) is een pré.

Wat wij jou bieden

 • Een uitstekend salaris en bonusregelingen
 • Een laptop en telefoon
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken
 • Maandelijkse activiteiten en uitjes
 • Uitdagende en innovatieve projecten
 • Werken met ambitieuze en intelligente collega’s
 • Regie op je eigen carrière

ValueCare

ValueCare helpt organisaties in de zorg/non-profit sector en de zakelijke sector om relevante bedrijfsinformatie fact-based, snel en eenvoudig beschikbaar te hebben voor verantwoordelijke medewerkers op alle lagen.

Dit doet ValueCare door vanuit een groot klantnetwerk een bibliotheek aan rapportages en controles direct beschikbaar te stellen. Deze zijn actueel en eenvoudig toegankelijk voor diverse lagen. Met de oplossing die ValueCare biedt wordt een effectief beheers- en sturingsmodel ingericht en komt relevante stuurinformatie tijdig beschikbaar in de organisatie. Goede toegang tot relevante data (stuurinformatie) is een steeds belangrijkere factor om als organisatie in een complexe en veranderende omgeving een vooruitstrevende positie en maatschappelijk verantwoorde positie in te nemen.

ValueCare gebruikt en bewaart jouw sollicitatiegegevens alleen voor jouw sollicitatie. Daarnaast bekijken wij soms ook gegevens afkomstig van openbare bronnen zoals LinkedIn. Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan nodig is voor de sollicitatie. Jouw persoonlijke gegevens stellen we niet aan andere organisaties beschikbaar, tenzij we dit wettelijk verplicht zijn. Als je jouw gegevens wilt inzien, laten corrigeren of verwijderen, dan kun je een e-mail sturen naar marianne@cornetrecruitment.nl. Ook voor overige vragen rond privacy en jouw sollicitatie kun je hier terecht.

I <3 brandweer Maarn-Maarsbergen

Jij ook?

Kom bij de brandweer!

VRU brandweer Maarn-Maarsbergen zoekt enthousiaste vrijwilligers. Mannen en vrouwen die fysieke uitdagingen niet uit de weg gaan en zich willen inzetten voor de veiligheid voor anderen. Werken bij de brandweer betekent dat je beschikbaar bent wanneer je pieper gaat, op verschillende momenten van de dag èn nacht. Gemiddeld gaat de pieper 70 keer per jaar af. Een vrijwilliger bij de brandweer heeft deze functie naast zijn of haar huidige baan. Heb je hart voor je woonplaats en heb je zin deze uitdaging aan te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat doe je als brandweerman of –vrouw

Werken bij de brandweer: voor sommigen is het een droom, voor anderen een roeping. Werken bij de brandweer brengt actie, afwisseling en uitdaging in je leven. Dag en nacht klaarstaan voor de gemeenschap om hulp te bieden aan mensen en dieren in nood, bijdragen aan de veiligheid van de lokale samenleving, dát is de brandweer. Een parttime job, waarin het naast paraatheid en hulpvaardigheid aankomt op teamspirit.

Vrijwilligers vormen de ruggengraat van de incidentbestrijdings-taak van de brandweer. Incidentenbestrijding is een vak apart, dat veel kennis, inzicht en kunde vraagt. Als brandweerfunctionaris word je ingezet voor brandbestrijding, maar ook voor uiteenlopende hulpverleningstaken, zoals het bevrijden van beknelde slachtoffers bij verkeersongevallen, het redden van mensen en dieren uit het water en het bestrijden van ongevallen met gevaarlijke stoffen.

Je wordt professioneel en praktijkgericht opgeleid. Als vrijwilliger ontvang je naast een vaste jaarvergoeding een vergoeding per uur voor het oefenen en de inzetten. Je bent voor al je werkzaamheden voor de brandweer goed verzekerd.

Veiligheidsregio Utrecht

De Veiligheidsregio Utrecht is een samenwerkingsverband van de 26 Utrechtse gemeenten op het gebied van brandweerzorg, geneeskundige hulpverlening en (gemeentelijke) crisisbeheersing. Samen met haar partners draagt de VRU op efficiënte en effectieve wijze zorg voor het voorkomen en bestrijden van branden, calamiteiten en crises in de regio Utrecht. We doen dit onder het motto: ’Uw veiligheid, ons werk’.

Kom bij de brandweer!

Voel je je aangesproken? Woon en/ of werk je in Maarn of Maarsbergen en heb je interesse om vrijwillige brandweerman/-vrouw te worden, neem dan contact met ons op! Meer info? Kom kijken op een oefenavond op donderdag vanaf 19:15. Meld je hiervoor aan bij de postcommandant Jeroen de Ruwe: j.de.ruwe@vru.nl Kijk voor meer informatie op www.vrubrandweer.nl.

Java applicatiebeheerder (Capgemini, Utrecht) (gesloten)

Java applicatiebeheerder vaste locatie

Capgemini? Die doen toch Consultancy?

Wij zijn marktleider op het gebied van Consulting, Technology en Outsourcing. Ben jij op zoek naar een baan waar je direct en aantoonbaar toegevoegde waarde kan leveren voor onze nationale en internationale spelers? Kunnen wij  jou herkennen aan je passie en gedrevenheid voor het leveren van goede, betrouwbare applicaties aan je gebruikers? En word je enthousiast van het idee dat dagelijks 1000 mensen het systeem gebruiken dat jij beheert?

Wij zoeken Java Applicatiebeheerders

(Who are able to speak Dutch on a business level)

Plaats in de organisatie

Voor  onze dienstverlening aan Logius zoeken wij applicatiebeheerders die voor langere tijd een breed scala aan Java applicaties willen beheren. Geen kleine implementaties maar het echte inhoudelijk werk. In de applicaties duiken en ervoor zorgen dat storingen opgelost worden en problemen verholpen worden. En dat eindgebruikers hun werk naar behoren kunnen doen.

Als applicatiebeheerder maak je deel uit van een hecht team dat werkzaam is op een vaste locatie in Utrecht. Je krijgt te maken met een breed scala aan technologieën en tools, waarbij Java en IBM de bindende factoren zijn. Je werkt procesmatig, maar wel vanuit het principe dat de eindgebruiker altijd voorop staat en geholpen moet worden.

Wat kun je bij ons verwachten

Wij werken voor nationale en internationale klanten aan projecten die het verschil maken, waar je het resultaat vaak genoeg weer van terug ziet. Veel verantwoordelijkheid, de inzet van nieuwe technieken, complexe omgevingen: de lat ligt hoog.

Java Applicatiebeheer bij Capgemini betekent:

 • Voor onze dienstverlening aan Logius: een vaste werkomgeving.
 • Werken  in een omgeving van een topspeler binnen jouw vakgebied;
 • De projecten en applicaties waaraan je werkt hebben direct betrekking op zaken uit ons dagelijks leven;
 • Onbeperkt ontwikkelen. Wij bieden een groot opleidingsaanbod dat samen met het veelzijdige werk alle ruimte biedt om door  te groeien in jouw vakgebied.
 • Een combinatie van oude en nieuwe technologieën en tools, complexiteit, een technische uitdaging.

Onze arbeidsvoorwaarden

 • Zekerheid: wij bieden een vast contract met een goed salaris en een premievrij pensioen zonder eigen bijdrage;
 • ‘Slim werken, slim reizen’ met andere woorden uitstekende faciliteiten voor flexibel werken;
 • Een performance tantième regeling,
 • Een eindejaarsuitkering;
 • 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om dagen te kopen;
 • Een geheel naar eigen keuze te besteden mobiliteitsvergoeding. Je kunt kiezen om deze te laten uitbetalen, maar ook een auto naar keuze te leasen en/of een NS Business card te gebruiken.

Wie we zoeken

Wij zoeken ervaren applicatiebeheerders die van alle markten thuis zijn. Technische duizendpoten, die Java van binnen en van buiten kennen maar ook niet bang zijn om zich in te vreten in onbekende technologieën. Die complexe technieken zien als een uitdaging, die graag voldoening halen uit het oplossen van serieuze bugs en incidenten.  Professionals die de lat hoog leggen en die verder kijken dan hun neus lang is. Betrokken collega’s die staan voor kwaliteit. Collega’s die  van elkaar willen leren.

Wat verwachten wij van jou?

 • HBO of WO werk – en denk niveau;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als applicatiebeheerder in een Java omgeving;
 • Kennis van en ervaring met technologieën en frameworks als J2EE, EAI, XML, JMS, Wicket, Hibernate, Ajax, Java-script, Spring, Maven, etc.;
 • Kennis van IBM WebSphere Application Server, Service Integration Bus, IBM MQ en IBM DB2
 • Kennis van web-services en standaarden als XML;
 • Ervaring met methodes voor applicatiebeheer zoals ITIL, ASL en DevOps.

Geïnteresseerd? Of wil je meer info?

Bel me op 0612040458, of mail marianne.cornet@capgemini.com

 

Java Developer Front-End (Capgemini) (gesloten)

Java developer Digital Customer Experience

Ben jij de Java developer die op zoek is naar een leuk en groot team van ervaren en junior collega’s? Waar je bij (inter)nationale opdrachtgevers zowel je technische kennis als coachende kwaliteiten kunt laten zien? Die zoekt naar afwisseling en persoonlijke ontwikkeling? Dan pas je goed in ons Java team.

Plaats in de organisatie

Capgemini werkt voor vrijwel alle grote Nederlandse en internationale bedrijven aan het eenvoudig beheersbaar en toegankelijk maken van hun informatie voor klanten. Web content management speelt daarbij een cruciale rol. Binnen DCX (Digital Customer eXprience) werkt een team van zo’n 30 java professionals. In onze projecten werken we in scrum teams nauw samen met onze front-end en user experience collega’s.

Voor ons team zoeken wij collega’s met ervaring in Java development, bij voorkeur in het online vakgebied. Collega’s die een leidende rol kunnen spelen bij het ontwerpen en implementeren van een content management systeem of portal oplossing.

Wie we zoeken

 • Je hebt een afgeronde hbo- of academische opleiding;
 • Je bent al minstens twee jaar bezig met het ontwikkelen van Java of C#;
 • Je kunt goed samenwerken met collega’s en je oplossingen presenteren aan klanten;
 • Je ziet snel wat er moet gebeuren om een project te laten slagen;
 • Je weet al hoe je gebruik maakt van standaard frameworks, patterns en practices;
 • Ervaring met web content- of portal software is een pré;
 • Ervaring met agile, met name de scrum werkwijze, is een pré.

Wat kun je bij ons verwachten

 • Je ontwikkelt software binnen complexe omgevingen, en met state-of-the-art technologie;
 • Je werk met zeer ervaren collega’s bij een topspeler op het gebied van Java development;
 • Je werkt mee aan projecten die we doen voor het merendeel van de Fortune 500 bedrijven;
 • Wij hebben een groot opleidingsaanbod zodat je kunt doorgroeien in jouw vakgebied;
 • Voor zover je nog niet over relevante certificeringen beschikt, ondersteunen we je om die zo snel mogelijk te behalen.

Wat wij bieden

 • Een vast contract met een goed salaris en een premievrij pensioen zonder eigen bijdrage;
 • ‘Slim werken, slim reizen’ met andere woorden uitstekende faciliteiten voor flexibel werken;
 • Bonusregeling op maat, eindejaarsuitkering, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om dagen te kopen;
 • Een geheel naar eigen keuze te besteden mobiliteitsvergoeding. Je kunt kiezen om deze te laten uitbetalen, maar ook een auto naar keuze te leasen en/of een NS Business card te gebruiken.

Interesse?

Voor informatie kun je contact opnemen mij: 0612040458, marianne.cornet@capgemini.com.

Solliciteer je niet zelf maar denk je aan iemand anders bij deze omschrijving? Ook dan kom ik graag met je in contact, behalve als het acquisitie betreft.

(Wil je als zelfstandige voor ons te werken, meld je aan bijwww.dunit.nl. Tip ons op Twitter.com/dunit_nl als je een passende opdracht voorbij ziet komen en wij nemen uiteraard contact met jou op als we een match zien.)

N.B.: Capgemini The Netherlands is looking for Dutch Residents who speak Dutch on a business level. For other countries please go to our Global recruitment page www.capgemini.com/careers.

Business Analyst (Le Blanc Advies) (gesloten)

Ben je als Business Analyst gepassioneerd over je vak en heb je een permanente nieuwsgierigheid? Wil je steeds beter worden en je groei de ruimte geven? Le Blanc Advies gaat dan graag met je in gesprek.

Le Blanc Advies helpt organisaties om veranderingen met IT-projecten succesvoller, sneller en goedkoper te realiseren. Dat doen we door de werkelijke business behoeften scherper in kaart te brengen. We houden rekening met de samenhang van bedrijfsdoelstellingen, bedrijfsprocessen, de bestaande IT-omgeving en budgetten van de opdrachtgever. Onze werkwijze is efficiënt en zorgt voor tevreden klanten. Lees verder Business Analyst (Le Blanc Advies) (gesloten)

Met het nieuwe Arbeidsrecht een eerlijke arbeidsmarkt?

ArbeidsrechtTwee weken geleden, op 1 juli, ging het nieuwe Arbeidsrecht in. Met de nieuwe Wet Werk & Zekerheid verandert er behoorlijk veel in het Arbeidsrecht, met de bedoeling de arbeidsmarkt ‘fatsoenlijker’ te maken: aldus Minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher. Ontslag moet sneller, goedkoper en eerlijker geregeld worden, en de positie van flexwerkers moet worden versterkt. Lopende CAO’s kunnen in de praktijk wel afwijken van het Arbeidsrecht, maar dat kan aangepast worden in de heronderhandeling. (1)

Behaalt Asscher wel zijn doel met de Wet? Hier zijn wat opvallende veranderingen:

• Flexrecht:
In plaats van 3 maanden moet er nu 6 maanden tussen contracten zitten om de keten opnieuw te laten starten van maximaal 3 tijdelijke contracten.
• Ook nieuw: in totaal mogen de contracten niet méér dan 2 jaar in plaats van 3 jaar omvatten.
• Ontslagrecht:
Er is geen keuze meer tussen een ontslagroute via het UWV of de kantonrechter. Het hangt nu af van de situatie: de ontslaggrond en eventuele arbeidsongeschiktheid.
• Een vaststellingsovereenkomst gaat niet meer onherroepelijk in. Er is een bedenktijd voor de werknemer gekomen van 14 dagen.
• De kantonrechtersformule voor de ontslagvergoeding is vervangen door een
transitievergoeding: een derde maandsalaris per dienstjaar, en daarbij een half maandsalaris per jaar boven de 10. De max. is €75.000,- of een jaarsalaris. Outplacement kosten mogen in overleg afgetrokken worden.
• Scholing: Het opleiden van personeel is niet meer optioneel, maar verplicht. Dit gaat ook een belangrijke rol spelen bij ontslag. (2)
• Proeftijd: Als een contract voor 6 maanden of korter is kan er geen proeftijd in opgenomen worden.
• Bij een contract voor bepaalde tijd van langer dan 6 maanden mag er 1 maand proeftijd in opgenomen worden, en als het contract voor een periode van meer dan 2 jaar is mag de proeftijd maximaal 2 maanden zijn.
• Een opvolgend contract mag geen proeftijd bevatten.
• Concurrentiebeding: Er zijn scherpere eisen aan gesteld, waardoor de werkgever goed moet kunnen motiveren waarom het beding nodig is. Anders kan het nietig verklaard worden. (3)

Er zijn berichten geweest dat er vóór 1 juli bij diverse bedrijven nog snel flink wat flexwerkers ontslagen zijn, en dat met het ontslag van oudere werknemers is gewacht tot na 1 juli. Worden oudgedienden nu massaal en goedkoper op straat gezet? Asscher is er niet bang voor dat ‘zijn’ Wet nadelige gevolgen zal hebben.
In zekere zin wordt ontslaan lastiger, want er wordt strenger toegezien op de dossiervorming. De werkgever moet veel beter aantonen dat zijn werknemer al langer niet goed functioneert en hem verbetertrajecten hebben aangeboden. Een bedrijf dat tot nu toe geen goed dossier had, kon dit nog afkopen bij de kantonrechter.” (1)

Wat denk jij, zullen de veranderingen in de Wet inderdaad bijdragen aan een eerlijke arbeidsmarkt?

De bronnen waarop mijn samenvatting en interpretatie gebaseerd is:

(1): fd.nl/economie-politiek/1109246/een-fatsoenlijke-arbeidsmarkt-is-wat-weallemaal-willen

(2): Legalloyd whitepaper wijzigingen arbeidsrecht per 1 juli 2015

(3): hetnieuwearbeidsrecht.nl

STAR

STAR pic

Als je behoorlijk wat vlieguren hebt gemaakt als recruiter lijkt het alsof je de technieken niet meer toepast in je interviews. Je sociale vaardigheden staan meer op de voorgrond, en soms praat je over schijnbaar irrelevante onderwerpen zoals vakantie. Maar als het goed is, draaien ze altijd op de
achtergrond: interview technieken zoals open vragen stellen, sturende vragen vermijden, ‘papegaaien’ en samenvatten om te checken of je het antwoord begrepen hebt, en ook de STAR methode.

STAR(R) staat voor een vragenmodel op basis van: Situatie, Taak, Actie, Resultaat (en Reflectie). Het doel is om met gerichte vragen te achterhalen hoe iemand met een specifiek probleem omgegaan is, en zo ook in te schatten hoe hij* het in de toekomst zal doen. Een in de praktijk beproefde methode, en in mijn ogen zeer effectief.

Een interview gebruik je om de vorige taken en werkgevers, vertrekredenen en vaardigheden in beeld te krijgen en eventuele onduidelijkheden in het CV of de motivatie te verhelderen. Maar om de kandidaat en zijn motieven echt te leren kennen moet je gewoon ook een prettig gesprek hebben. Iemand moet zich op zijn gemak kunnen voelen. Het gaat er immers om dat zowel de werkgever als de kandidaat goed geïnformeerd en met een goed gevoel voor elkaar kiezen, of besluiten dat ze niet bij elkaar passen. Daar zijn de belangen hetzelfde in.

Juist dat wordt weleens vergeten; hoe vaak zit je als kandidaat niet tegenover een parlementaire enquêtecommissie met streng kijkende interviewers die wedijveren om de scherpste vragen te stellen? Een kruisverhoor is er niets bij; de afmatting dient zich vlug aan en de inspiratie vliegt de deur uit. Je zweet in je speciaal gestreken sollicitatie-overhemd. De interviewer stelt zich almachtig
op en bepaalt de sfeer en de inhoud. Ze verkneukelen zich zichtbaar bij de vraag: ‘Waarom zouden we voor jou moeten kiezen?’ Veel kandidaten komen dan niet, laten we het voorzichtig stellen, optimaal uit de verf. Zelfs de slimmerds die de standaard vragenlijst op Intermediair.nl hebben voorbereid. De jury oordeelt meteen, en inspecteert het CV voor de zoveelste keer op minpunten. De interview techniek ‘doorvragen’ en ‘vaagheden en onjuistheden opsporen’ zijn hun specialiteit. Als kandidaat draai je jezelf al snel vast in een detail dat niets zegt over jouw kwaliteiten. Je staat even later uitgeput en met een vaag gevoel van tekortgeschoten te hebben op straat, en de commissie besluit teleurgesteld dat ze wéér hun kostbare tijd hebben verspild. De voorselectie wordt verder aangescherpt.

Voor de recruiter is het de kunst is om de kandidaat op zijn gemak te stellen en de ruimte te geven. Persoonlijk haal ik mijn werkplezier niet uit het doorzagen van kandidaten. Gelukkig velen met mij. Zoals een oud-collega ook heel treffend in zijn blog zegt: ‘ik ga in gesprek met de mens achter de sollicitant’. Precies. Neem er een lekker bakkie koffie bij. Doe eens gek, laat ook de koekjes maar
aanrukken. Iedereen moet in het begin van een gesprek met een nieuwe gesprekspartner altijd even wennen, en zenuwen spelen soms ook een rol. Ik zeg eerlijk dat ik ook weleens zenuwachtig voor een gesprek ben, zelfs in de rol van recruiter. Want; wat als die bijzondere kandidaat geen klik met je heeft?

Ik denk dat het goed is dat je als recruiter het gesprek in grote lijnen leidt, en dat je ervoor zorgt dat je al je vragen stelt. Het is zonde als de kandidaat onderweg naar huis is terwijl je bedenkt dat je niet weet wanneer hij eigenlijk beschikbaar is, bijvoorbeeld. Ook wil je na een eerste gesprek in grote lijnen een beeld van iemand hebben.

En vice versa! De kandidaat mag de werkgever ook best vragen welke problemen ze tegen zijn gekomen en hoe ze ermee om zijn gegaan, toch? De STAR methode kan ook in handen van de kandidaat heel waardevol zijn. Maar dan moet daar wel de ruimte voor gegeven worden. De belangrijkste vraag is, aan welke kant je ook van de tafel zit: wie ben jij?

Ik ben heel benieuwd naar je ervaringen!

STAR pic

*Voor het gemak ga ik even uit van een hij, maar het kan natuurlijk altijd een zij zijn.

Groei! En nu?

afbeelding koffie en laptop diagrammen

Er zijn meer vacatures dan voorheen en dat betekent dat het jachtseizoen op goede recruiters geopend is.

Volgens Yacht is er zelfs maar liefst 71% meer vraag naar recruiters vergeleken met hetzelfde kwartaal vorig jaar. (Yacht, 10 augustus 2015) Er worden merkbaar steeds meer recruiters gezocht. Een duidelijke groei van de arbeidsmarkt, vooral in de regio Amsterdam, zorgt ervoor dat het bedrijfsleven met zijn sterk gekrompen HR-afdelingen alle hens aan dek moet hebben om de juiste mensen aan te trekken. En ze komen handen tekort. (Managersonline.nl, 11 aug 2015)

Het herstel van de Nederlandse economie zet door. Dit jaar groeien de Nederlandse economie en het bbp met 2,0% en volgend jaar zal de groei 2,1% zijn. Met de groeiende economie neemt de werkgelegenheid nu en volgend jaar ook toe. In de marktsector groeit de werkgelegenheid in 2015 met 0,9% en in 2016 met 1,5%. (CBP, 10 juni 2015) Er is sprake van duidelijke toename van vacatures vergeleken met vorig jaar, niet alleen bijvoorbeeld in de zakelijke dienstverlening, commerciële dienstverlening, informatie en communicatie, maar ook in de overheid en energie. (CBS statline 2015) Dat is ook goed nieuws wat betreft de werkloosheid, want die daalt nu naar 7% en in 2016 naar 6,7%. (CBP, 10 juni 2015)

Vacatures dus! Wat voor recruiter past bij je recruitmentbehoefte? Vast in dienst, of freelance? Fulltime of part time? Iemand uit de sector, of een frisse blik? Een bureau- of corporate recruiter? Flexwerker met vrije werktijden of iemand op locatie? Ervaren of net afgestudeerd?

Met een freelancer kun je het experiment aangaan. Merk je dat je veel vacatures blijft genereren als bedrijf en dat je de neiging krijgt om de ZZP-er in vaste dienst te nemen, zoek dan samen naar een goede oplossing voor de lange termijn.

Marketing Data Analist (gesloten)

Masterclass Marketing Data Analyse en daarna bemiddeld worden naar een super baan!

>> Startdatum 29 maart 2016 <<

Maak een vliegende start met de Masterclass Marketing Data Analyse

Gekwalificeerd personeel op het gebied van Database Marketing of Marketing Intelligence is schaars. Cmotions voorziet in deze schaarste met de Masterclass Marketing Data Analyse. Daarmee leiden we young professionals in 6 weken een op voor een baan in Database Marketing of Marketing Intelligence.

Met de Masterclass realiseert Cmotions Recruitment een unieke match tussen:

De vraag van werkgevers om gekwalificeerde (Marketing) Data Analisten, Listmanagers en Database Marketeers.

De behoefte van young professionals in het vakgebied van Database Marketing en Marketing Intelligence aan een praktijkgerichte (vervolg)opleiding waarmee ze hun carrière ‘vliegend’ kunnen starten.

Passie voor data en marketing

De Masterclass Marketing Data Analyse is bedoeld voor young professionals met een hbo of universitaire studie Bedrijfskunde, Economie of Bedrijfseconomie met Marketing en/of Marktonderzoek en toegepaste statistiek in het vakkenpakket. Voor kandidaten geeft de Masterclass de unieke mogelijkheid om door de topspecialisten uit het vakgebied getraind te worden én aan het werk te gaan bij een topwerkgever.

Heb jij passie voor data en Marketing, voldoe je aan het profiel en wil jij een Masterclass-training volgen?

Werkgevers

De Masterclass Marketing Data Analyse biedt werkgevers veel voordelen. Zo krijgen ze de beschikking over gemotiveerde kandidaten die dankzij het Masterclass programma direct productief inzetbaar zijn. De werving, screening, opleiding en matching van de kandidaten wordt geheel verzorgd door Cmotions Recruitment.

Ook na de Masterclass zorgt Cmotions Recruitment er voor dat kandidaten voorop lopen in het vakgebied door het bijwonen van onze ‘kennissessies’. Deze vakinhoudelijke bijeenkomsten voor kennisuitwisseling worden verzorgd door de zeer ervaren vakspecialisten van Cmotions.

Bel me voor meer info op 06-46993273 of 06-12040458, of mail me op m.cornet@cmotions.nl

Informatie Architect (Le Blanc Advies) (gesloten)

Ben je als Informatie Architect gepassioneerd over je vak en heb je een permanente nieuwsgierigheid? Wil je steeds beter worden en je groei de ruimte geven? Le Blanc Advies gaat dan graag met je in gesprek. (Deze vacature is er ook met HR taken: de Managing Consultant.)

Le Blanc Advies helpt organisaties om veranderingen met IT-projecten succesvoller, sneller en goedkoper te realiseren. Dat doen we door de werkelijke business behoeften scherper in kaart te brengen. We houden rekening met de samenhang van bedrijfsdoelstellingen, bedrijfsprocessen, de bestaande IT-omgeving en budgetten van de opdrachtgever. Onze werkwijze is efficiënt en zorgt voor tevreden klanten. Lees verder Informatie Architect (Le Blanc Advies) (gesloten)